ФОТО: Кумата го „украла“ вниманието на нивната свадба

На секоја свадба главни се младоженците, но некогаш може да се случи и кумата да го украде вниманието. Не е познато каде, но дефинитивно ова е една од најзгодните куми кои сме имале можност да ги видиме.

Кога оваа кума се појавила на свадба сите биле воодушевени, а многумина коментираа дека е најзгодна и најубава кума која имале прилика да ја видат, а други пак дека претерала со изборот на облека.

Погледнете па проценете самите:

Коментари

Популарно