ФОТО: Македонецот Спејко со нов имиџ

Дарко Петковски Спејко победи во реалното шоу „Големиот брат“, па оваа година одлучи да учествува и во „Задруга3“ каде немаше многу среќа.

Она што е интересно е дека сега целосно го промени имиџот, односно ја скрати долгата коса и брадата. Со новиот изглед се пофали и на сцоијалните мрежи.

Погледнете го:

Коментари

Популарно