ФОТО: Социјалните мрежи СИЛНО УДРИЈА по Павле Богоевски!

Претеникот од „Шарената револуција“, Павле Богоевски е тема број еден денеска на социјалните мрежи. 

Ова се само дел од коментарите поврзани со објавениот телефонски разговор на Богоевски:

Популарно