МВР „влезе“ во Грчец, Сарај и Студеничани

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пишува Алсат

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Коментари

Популарно