Вака изгледа ќерката на Мерлин Монро и Џон Кенеди која вреди неверојатни 100 милиони долари

Тврдењето на гинекологот на познатата актерка Мерилин Монро кој пред многу години рече дека Монро после два спонтани абортуса во јуни 1961 родила ќерка би можело да го потврди постоењето на Гладис Бејкер Морис.

Гладис покренала судска постапка, бидејќи најголемиот дел од својот живот го поминала во уверување дека е далечен потомок на славната актерка, поточно ќерка на нејзината роднина Мередит Бејкер.

Ми рече дека Мерилин се плашела дека браќата Кенеди ќе ја убијат и неа и мене ако дознаат за бременоста, така што се породила во тајност и набрзо после раѓањето ме сокрила кај неа, открила Глaдис.

Откако ги пронашла документите дека навистина е усвоена, Гладис ја приврушува постапката на докажување на роднинските врски со еден од најинитригантните парови во историјата.

Доколку се утврди дека навистина е ќерка на Мерилин и Џон, се проценува дека ќе добие 100 милиони долари, колку што се проценува богатството на познатата актерка кое годишно се зголемува за неверојатни пет милиони.

Дали овој продукт има рок на употреба?

Иако секоја кутија чај што ќе ја купите во супермаркетот има рок на траење, тоа е повеќе за времето кога треба да го користите чајот пред да го изгуби вкусот, пишува Индекс. Значи, не мора да значи дека ќе се расипе после тој рок, но вкусот-аромата веројатно ќе исчезнат односно „намалат“.

Препорачливо е чајот да го чувате на суво и темно место. Исто така, избегнувајте да го изложувате чајот на висока температура и светлина, бидејќи тој ќе  ги изгуби своите својства.

Ако сè уште сте загрижени за рокот на траење, помирисајте ја  вреќичката со чајот. Ако не чувствувате мирис, можете да ја фрлите. Сепак не се препорачува едно пакување чај да трае-односно да го чувате повеќе од една година.

Видео: Ова не треба да не остави рамнодушни

За жал и поларните мечки се  вид во изумирање. За да му покажат на светот каков е животот на овие снежни животни, истражувачите поставија камери на нив. Снимките што ги снимиле се неверојатни и тажни.После ова  дефинитивно  треба да се превземе нешто на сите нивоа и од СИТЕ.

Фото: Невообичаена венчавка

Стотина парови на Филипини учествуваа на масовна венчавка носејќи маски за лице , поради  страв од коронавирус.

Годишната масовна  церемонија на венчавање на Филипините беше нешто понеобична оваа година  за разлика од претходните години,  затоа што вклучуваше маски за лице и здравствени проверки, пренесува Би-Би-Си .

Мерки на претпазливост беа воведени поради заканата од коронавирус.

Во градот Бацолод на Филипините се венчаа 220 парови под покровителство на владата.

Популарно