ФОТО: Во септември падна снег во Македонија

На 14 септември падна снег на Шар Планина. Ако уште сега падна снег ќе биде интересна зимата. Станувам сабајле, гледам од прозор на побелелеа Шар Планина. Еве ги фотките.

IMG_5119

IMG_5121

IMG_5126

Испратено од Јовче

(Фото) Цацко од К-15 со кеси за замрзнување против КОВИД 19

Бубо Каров познат како Цацко Конопишки сериозно ја сватил опасноста од КОВИД 19, со маска на лицето и со кеси за замрзнување се вози во својот автомобил.  Не излегува да купи се труди се да си нарача од кола.

Испратено од Виктор

Популарно