Твитер гори: А од кај знае Заев дека Боки е пед*р?

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев, кој пред камерите и целата јавност рече дека нема да дозволи „еден педер“ да го симне од власт, предизвика цунами од реакции на медиумите и совијалните мрежи.

Премисерот се обиде да се извни и да каже дека не мислел на сексуална определба, туку  на карактерна особина, но... Еве ги реакциите на Твитер:

Коментари

Популарно