Голем шопинг фестивал во трговскиот центар Палма Мол, Тетово

Од денес Среда 04.09 па се до 10.09 голема шопинг еуфорија во трговскиот Палма Мол во Тетово.

 Шопинг фестивал со неверојатни попусти до – 70%, промоции, гратиси, награди и многу забава! Сите посетители ќе имаат можност да купуваат се што им е потребно за себе и нивниот дом по најниски цени со огромни попусти и можност за награди и гратиси.

 Овој настан изобилува со уште многу изненадувања и забава како и за постарите така и за најмладите.

“Палма Мол е трговски кој ги следи сите светски трендови и им овозможува секаков тип на акции на посетителите. Се разбира на барање на нашите закупци како и на уште поголемо барање на посетителите кои овој период од годината се најмногу расположени за шопинг , одлучивме да ги изненадиме со бомбастични попусти и многу забава.” – изјавија од трговскиот.

Овој Шопинг фестивал е вистинско уживање за сите. Попустите се присутни во секоја дејност,  од промо пакети во одделот за храна, облека, козметика, обувки, накит, школски прибор па се до мебел, електрични апарати и останато.

Ве очекуваме на купување од соништата!

Повеќе информации на:

Facebook 

Инстаграм

Коментари

Популарно