ВИДЕО: Не изусти ниту збор, а тоа што им го направи на присутните долго ќе се памети

Во Американското реално шоу „Америка има талент“ досега сме гледале многу талентирани пејачи, спортисти, акробати, танчери и слично, но често може да се забележат и магионичари со нивните несекојдневни трикови.

Но, Америка едногласно одлучи ова е најопасниот изведен трик некогаш на сцената.

Тој одби да зборува со жирито, а тоа што им го приреди ќе го паметат долго, погледнете.

ВИДЕО: Битолската легенда Паљото заплови во брачните води!

Ббитолската легенда Зоран Лазаревски Паљото синоќа одлучи да се предаде и да заплови во брачните води со неговата изабраничка Љубица Ламовска со која е во долгогодишна врска.

Им поаскуваме долга љубов и живот исполнет со среќа!

ФОТО: „Драги соседи, вечерва ќе има забава“

Со соседите секогаш треба да се биде љубезен затоа што никогаш не се знае кога ќе ви затреба некоја помош од нив во итни ситуции. Но,  некогаш соседите треба да се подмитат за свое добро.

Во влезот на една зграда во Белград станарите наместо да стравуваат од соседите дали ќе повикаат полиција поради гласна музика, се воделе со девизата - подобро да се спречи, отколку да се лечи. Ја решиле работата на едноставен и симпатичен начин.

„Драги соседи, во четврток 10. октомври ќе биде организирана забава во станот по повод роденден. Однапред се извинуваме поради можната бука и ви се заблагодаруваме на разбирањето. Во знак на благодарност, мал знак на внимание. Пријатно“, стои во пораката залепена на влзот во зграда.

Под пораката оставиле крем-банани за соседите да се послужат.

Познатата водителка се враќа со „Најдобриот работник“ на Алфа

Успешни приказни кои имаат за цел да ги мотивираат луѓето да бидат подобри, но и сите оние кои треба да ги вреднуваат. Секоја недела на Алфа ќе се емитува “Најдобриот работник” со Катерина Тодевска Спасиќ, која претходно ја знаевме како водителка на телевизиите Телма и Нова.

Наши работници, вашето време доаѓа. Заброавете на тапкање по рамо, работете за да постоите. Овојпат, Катерина во доста интересна емисија каде ќе претстави обични луѓе со обични и необични професии. Кој како успеал, и дали патот до успехот значи задолжително завршување на факултет или следење на сопствените желби? Децата треба да ги следат своите афинитети, а родителите се тие кои треба да ги поддржат нивните таленти и барања.

“Работник на неделата” може да биде и високообразован работник, но и таков што само ги следел своите соништа и затоа е ценет од околината. Секоја недела во 12 часот на Алфа, емисии за работниците и работодавачите.

Популарно