Кумановец добил 50.000 евра на грепка во Германија

Кумановец завчера изгребал 50.000 евра на грепка во Нирнберг, во германската покраина Баварија, објави „Kumanovonews.mk“.

Тој тврди дека додека патувал кон Македонија застанал на бензинска пумпа да се одмори и притоа се одлучил да си ја проба среќата.

– Не сум редовен играч на лото ниту пак на спортска прогноза. Од забава купив еден лоз кој чинеше 2 евра. Почнав да гребам и на две места ми се појавија по 50.000 евра. Почна да ме обзема возбуда, но не верував дека ќе добијам нешто. Кога ја изгребав и последната од трите исти бројки не можам да ви го опишам чувството. Помешани емоции од неизмерна среќа до неверување дека ја добив главната премија , – раскажува возбудено нашиот сограѓанин, кој додава дека за Божиќ паричката се паднала кај него и ова е првата потврда дека среќата оваа година ќе биде на негова страна.

Izvor: 24info.mk

Коментари

Популарно