(Фото) Што може да направи добар доктор од жена: Еве како изгледаше згодната Ивана пред операција!

Трите девојки од групата Хјурикејн за краток период се прославија и поради физичкиот изглед, па името одлично им одговара.

Од самиот старт можеби најголемо внимание привлекуваше Ивана Николиќ, која денеска доминира со убавина.

Меѓутоа, не беше секогаш така, а по фотографиите од минатото кои се појавија во јавноста може да се забележи дека изгледа целосно различно.

На многу социјални мрежи се појавија нејзините фотографии, а многумина останаа зачудени при споредбата на старите со новите фотографии, а многу од нив не можеа да поверуваат дека пејачката изгледа токму така.

Коментари

Популарно