KARIERA.mk номинирана на Ecommerce Awards 2022

Чест ни е да објавиме дека KARIERA.mk e номинирана на овогодинештите Ecommerce Awards 2022!

Номинирани сме во следниве категории:

  • Е-трговец со најдобро искуство за е-плаќање
  • Е-трговец со најдобра грижа за корисници
  • Е-трговец со најдобро присуство на социјални медиуми
  • Е-продавница за услужни дејности на годината
  • E-продавница за култура, настани и едукација на годината
  • Е-трговец на годината
  • Најпопуларна е-продавница

Секој ваш глас ни значи! KARIERA.mk ќе продолжи со креирање на нови продукти и услуги преку кои секогаш се труди да биде централно место кое ќе ви помогне да напредувате во вашиот професионален развој.

Гласајте ТУКА за KARIERA.mk доколку ја подржувате нашата мисија за напредок и усовршување на услугите, проектите за да бидеме подостапни за сите вас со најактуелните работни места, стипендии и обуки!

Коментари

Популарно