СЗО: Невниманието на младите е причина за зголемениот број нови случаи на Ковид-19

Од Светската здравствена организација излегоа со предупредување за младите ширум светот.

Од таму велат дека не само што младите можат многу лесно да се заразат од коронавирусот, но и дека големиот број на нови случаи на заболени се, од како што велат, нивното невнимание.

Коментари

Популарно