Ако сакате да знаете каква ќе ви биде оваа 2017та година – отворете ја првата книга која ќе ви дојде при рака на страна 117

Објавено на 12 јануари 2017, 09:56

СПОДЕЛИ:

Иако штотуку започна новата 2017та години на интернет веќе кружи интересен трик со чија помош може да откриете што ве очекува во следните 365 дена.

Се што треба да направите е само да ја отворите првата книга што ќе Ви дојде при рака на 117-та страница.

Ретки се оние кои ќе одолеат на предизвикот.

Едноставноста на трикот е доволна за тој да ги опседне „зависниците од интернет“.

Социјалните мрежи веќе се полнат со објави и фотографии од страниците број 117.

СПОДЕЛИ: