ВИДЕО: Македонец си направи ветерница и си произведува бесплатна струја

Уште едно интересно и пред се корисно видео од Дејан Киевски на неговиот YouTube канал. Овој пат Дејан склопи ветерница со чија помош произведе струја. Погледнете што ви е потребно и како да го изведете тоа:

Испратено од Дејан

Коментари

Популарно