Миленко Неделковски: Уценетиот Груевски и компирот Иванов завршија на буниште на историјата

За многумина контраверзниот новинар, Миленко Неделковски, важи за подржувач на ВМРО ДПМНЕ и критичар на СДСМ. Тој се сложува со вториот дел, дека СДСМ не е опција за Македонија и како што сам вели е поддржувач на идеалите на ВМРО, но дали ДПМНЕ ги прати идеалите на некогашната Револуционерна организација?

Според Неделковски, одговорот е НЕ. Тој тоа го искажува веќе подолго време, а вчера уште еднаш потенцираше дека „уценетиот Груевски и компирот Иванов“ се завршена приказна. Неговото обраќање е до новиот лидер на партијата, а целиот текст можете да го прочитате ТУКА

Коментари

Популарно