Груевски: Власта или не сака да го продаде Мерцедесот или сака да го продаде на некој свој

Поранешниот премиер Никола Груевски по вчерашното рочиште за случајот „Тенк“, за драстично намалената вредност на мерцедесот, кој сега чини 234 илјади евра, а кој тој  го нарача  за 600 000 евра додека беше премиер,рече дека власта повторно се служи со популизам.

-Намерата е едно од двете, или планираат да создадат клима за да не се продава мерцедесот или планираат да го продадат на некој свој, трето не може да биде, изјави Груевски.

Коментари

Популарно