ВИДЕО: Колку се чесни кумановчани?

Уште едно видео - социјален експеримент, кое треба да ни покаже колку се чесни граѓаните во Македонија. 

Овој пат снимено во Куманово. погледнете:

Испратено од Аиман

Коментари

Популарно