ВИДЕО: Ќе сними ли Тамара порно видео?!?

Во последно време таа е една од најзборуваните личности на македонската естрада, и скоро секојдневно македонските медиуми откриваат некој нов детал од нејзиниот живот. На нејзина покана појдовме во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза , да поразговараме со неа и да ја прашаме за работи од професионалниот и приватниот живот кои сигурно ќе ве интересираат. ...

ПОВЕЌЕ ОД ИНТЕРВЈУ >>