ВИДЕО: Летен клуб „Хавана“ во Скопје служи пиво со поодамна истечен рок!

Фотографијата и видеото се снимени синоќа во летниот клуб „Хавана“ во Скопје. 

- Му кажавме на шанкерот дека пивото е со истечен рок, но тој ни рече дека тоа е дата на производство. Истиот одговор го добивме и од келнерката.

Ознаката BBD, значи „best before date“ или датум на истекување на рокот. Шанкерот сигурно го знае тоа.

Испратено од анонимен 

ФОТО: Нова мода во Скопје - погледнете како излезе од дома оваа скопјанка

Временските услови и студот оваа година не натераа да ги извадиме зимските палта во Април, па оваа скопјанка заборавила да ја отстрани закачалката.

Испратено од Симеон

Популарно