ФОТО: Има пари но дали има стил – Ѕирнете во домот на Иванка Трамп

Објавено на 12 јануари 2017, 10:59

СПОДЕЛИ:

Иванка Трамп важи за успешна деловна но и семејна жена.

Таа е ќерка на новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп и континуирано бележи успеси на секое поле.
Дека има пари тоа знаеме но, дали има и стил?
Ѕирнете во нејзиниот дом

СПОДЕЛИ: