ФОТО: Камиказа на автопатот Скопје-Велес – со автомобил во спротивен правец

Објавено на 06 декември 2016, 13:00

СПОДЕЛИ:

Не е прв пат некој несовесен возач да го направи овој неверојатно ризичен потег. Автомобил вчера се движел во спротивен правец на автопатот Скопје – Велес.

sprotivno

Полицијата го запрела возачот на излегување од тунелот. Возачите велат дека ова е чест случај на оваа делница. И во полиција имало неколку пријави за возачи, и со домашни и со странски регистарски таблички, кои се движат во спротивен правец на овој автопат.

СПОДЕЛИ: