ФОТО: Медениот месец заврши – Ана Ивановиќ ја извади бурмата

Објавено на 26 јули 2016, 14:30

СПОДЕЛИ:

rfewgijwerigjteshyr
Српската тенисерка Ана Ивановиќ на Инстаграм покажа дека секогаш не ја носи бурмата. Тенисерката се вратила на Мајорка откако со својот сопруг Бастијан медениот месец го минала во луксузното одморалиште на Малдивите. Сега деновите ги минува на тренинзи подготвувајќи се за Олимписките игри во Рио.
greyhtrjdtykmyu

СПОДЕЛИ: