ФОТО: Најубавата скијачка на светот со покана на Твитер – Јавете ми се ако сакате да спиете со мене

Објавено на 29 октомври 2016, 07:34

СПОДЕЛИ:

Моментно најдобрата скијачка во светот, Швајцарката Лара Гут (25), победи на спустот во Солден, но прославата и беше расипана од страна на анти-допинг агенцијата на Светската скијачка федерација.
untitled
По завршувањето на трката Гут имала задолжителна допинг контрола, но интересно е тоа што пет дена подоцна повторно ја посетиле контролори од анти-допинг агенцијата и тоа двапати во рок од десет часа.

СПОДЕЛИ: