ФОТО: СДСМ шири опасна лага на Фејсбук со намера да ја сруши Македонија!

Објавено на 25 април 2016, 20:30

СПОДЕЛИ:

13000162_10209356111520015_1123967930598443234_n
Политичката состојба во Македонија повеќе од една година е во колапс. Објавувањето на „Бомбите“ го спушти нивото на ферплеј, па секој метод за со бирање на гласови е сега добредојден.
Untitled

Последен таков обид на оние кои сакаат да падне владата на ВМРО денеска се шири по Фејсбук. Меѓу граѓаните се шири паника дека денарот ќе девалвира и се повикуваат да ги повлечат своите пари од банките со цел да се сруши економијата во Македонија. Истово веќе е видено во САД и Исланд, а по падот на нивните еконимии светот влезе во економска криза, бидејќи сите банки се врзани во мрежа, па „домино ефектот“ е многу реален.

На овој пост коментираше девојка, која објасни дека играта која ја играаат е многу опасна, но набрзо нејзиниот коментар беше избришан, а таа блокирана. Тоа е таа демократија за која се залагаат ликовите како овој. Инаку Гецов е член на СДСМ и експортпарол во Фонодот за здравство.

 

Автор: Пацифист

СПОДЕЛИ: