ГАЛЕРИЈА: Луксузот во кој живее Роналдо – ѕирнете во неговиот дом

СПОДЕЛИ:


Домот на Кристијано Роналдо е дело на неколку архитекти за истиот да биде уреден според неговиот вкус. Од теретана, возен парк па се до приватен авион…Сликите кажуваат се:

СПОДЕЛИ: