ГАЛЕРИЈА: Најдобрите свадбени фотки за 2016 година – ќе ви биде криво што не сте им биле на свадба

СПОДЕЛИ:


Од 9.000 фотографии во конкуренција за најдобра фотографија од свадба за 2016 година, тимот на „Junebug Weddings“ реши дека ова се најдобрите.

СПОДЕЛИ: