ГАЛРИЈА: Најголемата женска измама - Пред и по шминка

makeup-works-2

Најновите истражувања покажале дека женската шминка е една од најчестите причини за недовербата меѓу паровите. Колку и да звучи ова чудно, ако ги погледнете фотографиите ќе сфатите зошто мажите имаат проблем да им веруваат на девојките кои штотуку ги запознале

ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа сопругата на Џамбо Агушев

За македонскиот трубач од светска класа, Џамбо Агушев најчесто слушаме за неговите бројни успеси кои ги нижи од настапите ширум светот. Приватноста на Џамбо и не толку и е позната на јавноста, можеби токму поради тоа што Џамбо од секој настап се враќа со огромен багаж успеси од кои и не може да се дојде до ред за она што му се случува на приватно поле.

Во медиумите за првпат се појавија и заеднички фотографии на Џамбо со саканата, а веруваме ќе се сложите дека се одлична двојка.

Популарно