Најдобрата журка летово е во Преспа: Сите во бело!

Објавено на 29 јуни 2015, 21:58

СПОДЕЛИ:

– Galaxy Beach Pretor, сите во бело, од зајди сонце до изгреј сонце, точно на оваа плажа.

11537705_1593684310905562_1601175624689357078_n

 

Карти во предпродажба по промотивна цена од 120ден. во:

Ресен – Пицерија Рома, ул. Маршал Тито бб.
Претор – Galaxy Beach
Битола – Brothers Tobacco, ул. Широк Сокак бр. 51
Прилеп – City Tobacco, Борка Талески бр. 19
Охрид – ZZ Top-Music shop, Цар Самоил бр. 18
останатите градови:

http://kupikartizase.com/Home/SalesLocations

Резервации за ВИП Маси во порака на нашата фејсбук страна.
Шише Вотка Вигор + 3 Редбул + 3 Води + 4 Карти = 2000ден.
Шише Коњак Бадел + 3 Редбул + 3 Води + 4 Карти = 2000ден
Шише Шток + 3 Редбул + 3 Води + 4 Карти = 2500ден.

Ви го претставуваме првото издание на White Sensation Beach Festival – Galaxy Beach Pretor, сите во бело, од зајди сонце…

Posted by White Sensation Beach Festival on Wednesday, 24 June 2015

Испратено до Филип

СПОДЕЛИ: