Прв до врв и Empire State Building Fitness Centar ве носат на Водно – Матка

Објавено на 14 ноември 2016, 17:39

СПОДЕЛИ:

Прв до врв заедно со Empire State Building Fitness Centar ве носат на Водно – Матка.
Следниот викенд планирајте го за освојување на Водно, но и продолжена тура до Матка. Турата е рекреативна и е наменета за планинари и велосипедисти.
Патеките за движење на групите планинари и велосипедисти како и останатите детали за турата ќе бидат објавени дополнително.
Турата ја организираат Прв до врв и Empire State Building Fitness Centar.
За повеќе информации одете на линкот тука.

СПОДЕЛИ: