(ВИДЕО) КОЈ НЕ БИ ГО ЗЕМАЛ ЗА НА СПОТ: Салесто момче игра голо поливајќи се со млеко

Објавено на 05 јануари 2017, 21:51

СПОДЕЛИ:

Тој игра на песната „Milkshake“ од Келис која беше пред неколку години многу популарна, а еве зошто стана толку популарен.

Едно момче на од прилика 14 години, собра 17.843.377 лајкови на свето видео, а еве и зошто.

Тој игра на песната „Milkshake“ од Келис која беше пред неколку години многу популарна. Салестото момче се полива со млеко се трие по телото мешајќи во ритамот на овој хит. Со тоа предизвика смеа кај корисниците на социјалните мрежи.

Погледнете:

СПОДЕЛИ: