ВИДЕО: Неверојатен талент – куче совршено го изведува трикот „лежи и глуми мртов“

Објавено на 11 јануари 2017, 16:25

СПОДЕЛИ:

Ова слатко кученце навистина има талент.

Кучето Бејли успеа да дојде до „своите 5 минути слава“ откако гостуваше во „Шоуто на Дејвид Летерман“.
Тој трикот „лежи и глуми мртов“ го издигна на сосем ново ниво.

Погледнете го видеото

СПОДЕЛИ: