ВИДЕО: Нова песна и видео запис на „Уличен апсект“

Објавено на 09 септември 2016, 17:26

СПОДЕЛИ:

Нов видео запис на Струшките деца Смајли, Далтон, Ноки кои беа како група „Уличен Аспект“, но сега ни најавуваат дека ќе има многу нови бројни проекти со нов стил и нов звук на нашата сцена.
Untitled
Наскоро очекувајте уште многу видео спотови,соработки и други изненадувања

Испратено од Марко

СПОДЕЛИ: