ВИДЕО: Ова се сите македонски банкноти и монети од 1992 до 2016

Објавено на 25 декември 2016, 17:29

СПОДЕЛИ:

Погледнете го видеото и присетете се’ со што сте плаќале порано.

Некои од вас се сеќаваат, а некои целосно ги заборавиле старите банкноти и монети. На Јутјуб се појави видео на кое се прикажани сите банкноти и монети од 1992 до 2016 година, како и новите банкноти од 200 и 2000 денари.

СПОДЕЛИ: