ВИДЕО: Степанек му засвири виолина на Новак, но Србинот мангупски одговори

Објавено на 30 јули 2016, 12:00

СПОДЕЛИ:

Во каква форма е Новак Ѓоковиќ, секој поен освоен против него заслужува прослава, но кога противникот ќе освои веќе загубен поен, тогаш на радоста и нема крај.
novak-djokovic
Токму таков беше поенот што го освои Радек Степанек на почетокот од вториот сет на Мастерот во Канада. Чехот толку се израдува што понесен од аплаузите засвире виолина, но…


Кога играте против најдобриот теба да очекувате дека ќе следи ритерн. Само 3 гема подоцна Ѓоковиќ освои сличен поен и му покажа на Степанек како се свири виолина.

СПОДЕЛИ: