ВИДЕО: Влезе во ринг со двојно потежок билдер и го фрлаше како партал

Објавено на 08 ноември 2016, 13:22

СПОДЕЛИ:

Билдерот со маса од 150 килограми беше сигурен дека ќе го совлада противникот, но ова видео е само уште еден доказ дека телесната конституција не гарантира победа.
untitled
Се разбира, многу е важно кој е експертот во дисциплината на натпреварување, а овој борач навистина добро ја знаеше својата работа. Со неколку молскавични зафати го изненади „џинот“, по што следуваше и исфрлање од теренот.

Погледнете во продолжение.

СПОДЕЛИ: