ВИДЕО: Врапче се залепи за ограда од студ – она што следува ќе ве трогне

Објавено на 09 јануари 2017, 16:28

СПОДЕЛИ:

Едно мало врапче се залепи на оградата, поради големиот студ.

Гестот што го направи овој човек ќе ве остави без зборови.

СПОДЕЛИ: