ВИДЕО: Македонската водителка на одмор со семејството

Македонската водителк Живкица Ѓурчиновска е на одмор на грчкиот остров Скијатос едфно со сопругот и трите деца.

Таа од летувањето сподели неколку нивни заеднички фотографии, но и едно видео кое го привлече вниманието на многумина. Додека пловеле, околу нивниот глисер пливале четири делфини.

Погледнете:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

iandminime#lovethesea🐬

A post shared by Zivkica Kalenikova (@zivce) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

meandflipper🐬Summervibes❤️

A post shared by Zivkica Kalenikova (@zivce) on

Коментари

Популарно