ВИДЕО: Изум на битолчанец - оладете го домот без клима

Дејан Киревски од Битола веќе сите го знаеме. Ботолчанецот познат по своите видеа на ЈуТјуб со иновативни решенија за секојдневието.

Овој пат Дејан реши да ни помогне да се разладиме од пеколните температури. 

Испратено од Дејан

ВИДЕО: Битолчанец си направи електричен велосипед

Дејан Киревски од Битола со уште еден домашен изум.

Битолчанецот најде стар велосипед, па му стави  погон и сега неговите деца имаат електричен велосипед. Звучи сложено?

Погледнете дека не е:

Испратено од Дејан
 

Популарно