ФОТО: Вака денеска изгледа „Ѕвездата на Гранд“ чиј порно филм го гледаа сите

Сања Стојановиќ се претстави во Ѕвездите на Гранд, потоа се појави во реалното шоу Фарма, па исчезна од сцената.

Имено, Сања ги освои фановите со својата специфична боја на глас, а голема прашина се крена кога во јавноста се појави нејзиното порно видео на кое орлано го задоволува своето тогашно момче.

По учествувањето во Фарма, Сања се повлече од сцената и се посвети на семејството. Таа има две деце и го промени својот изглед.

Коментари

Популарно