ВИДЕО: Маја Николиќ ги рашири нозете како порно ѕвзда пред камерата

Членот на жирито на „Ѕвздите на Пинк“, српската пејачка Маја Николиќ, без никаов срам ги рашири нозете пред камерата. 

Намерата беше да се пофали со своите чевли, или барем таа така вели. Погледнете и проценете сами:

Коментари

Популарно