Жената го измамила по 50 години брак: Се вљубила во помлад лекар, а тој ја направил најбизарната работа

Тургут Ојмен (73) бил скршен кога сопругата Неси, со која бил во брак 50 години, го оставила поради помлад маж.

Стариот господин за прељубата дознал ден пред 50--тата годишнина. Сопругата била во Истанбул, па му јавила дека се вљубила во доктор кој имал 55 години.

Пензионерот бил скршен, па ја направил најбизарната работа - си го отсекол половиот орган и го фрлил во река. Докторите со операција само му ја санирале повредата но не можеле да го пронајдат неговиот полов орган за да го сошијат.

На докторите им рекол дека се ослободил од машкоста зошто се чувстувал бескорисно како маж. За него како татко на шест деца, велат дека бил посветен сопруг, па и тоа дека не можел да го замисли животот без жената ниту пак имал волја да запознае некоја друга.

Коментари

Популарно