(ВИДЕО) Дијамантска веридба – кога Шешељ нуди брак, тоа изгледа вака!

Никола Шешељ, син на претседателот на СРС, Воислав Шешељ, ја побара за жена најубавата радикалка Јелена Марковиќ. Големата радикалска свадба ќе се одржи на пролет, а самата веридба ги изненади сите, посебно Јелена.

Имено парот бил излезен во кафеана, а Никола го чекал вистинскиот момент. Тогаш со песната на Балашевиќ, „Оливера“ извадил дијамантски прстен.

Јелена била изненадена, а потоа го бакнала Никола и наздравила.

На Никола ова ќе му биде втор брак, откако претходно бил женет со 9 години постарата секретарка на СРС. Сегашната негова свршеница е 11 години помлада од него и при крај е со факултетот. Членка е на СРС и многу активна во партијата.

Коментари

Популарно