ФОТО: Синот на Нано Ружин брка девојки, ветувајќи им функции

Синот на Нано Ружин, Алекс, кого го запознавме по видеата на ЈуТјуб, повторно актуелен и повторно не славно. Алекс во допишување по ккоментари на Инстаграм со пријателка од Србија и понуди и државна функција во амбасадата во Белград. ШМЕКЕРСКИ нема што!

Коментари

Популарно