(ГАЛЕРИЈА 18+) Нешто природно – големите гради на Фиј

Германската убавица, Фиј ја отвори новата седмица со потребните податоци за нешто пријатно поминато во текот на мината недела, која била исполнета со среќни моменти и шанси за нешто поприродно од вообичаеното.

Дамата, секако, може да се бори за мир во светот, да ги нахрани сиромашните, но и многу друг моменти.

Како таа се бори за убавите моменити во животот видете ги сликите:

Коментари

Популарно