ФОТО: ОПАСНО - Струја и вода на сред улица во Кривогаштани!

- На улица во Кривогаштани, дечињата може слободно да си играат со каблите, а може и пожар да избие од водата што ја прскаат колите директно во струјното коло, пишува наш редовен читател, кој ни ги исптрати фотографиите.

Испратено од анонимен

Коментари

Популарно