Мрка се додворувал на други жени додека Ана пеела!

Партнерот на Ана Бекута, Милутин Мркоњиќ, не може да им одолее на жените. Штом ќе види убава дама, веднаш и се додворува, па дури и ако Ана е во близина.

„Можно е тоа. Не знам кога и каде, бидејќи Ана пее секаде низ целиот свет. Можеби се случи овде некаде во Србија. Морам да кажам дека немаше еротика, туку раката сама одеше некаде подолу од грбот. Штом таа жена не ме тужеше, ниту се жалеше значи дека било добро. Би сакал да ми покажете таа фотографија и да се пристем“, изјавил Мрка и одлучил да се пошегува.

Фотографијата на која Мрка фаќа жена за задник додека Ана пее, се појави на Инстаграм, но набразо потоа беше и избршана.

„Е штета. Требало да и ја пратите на Ана, можеби ќе биде љубморна. Таа дама е чиста десетка“, вели Мрка.

Коментари

Популарно