(ВИДЕО) Сите ја обожаваа во улогата на Хурем, но убавицата од “Величенствениот“ се унакази со операции

Убавицата која ја маѓепса земјава со својата улога на Хурем Султан, Миријам Узерли, како и многу познати личности моментално се наоѓа во Кан на филмскит фестивал. Уживајќи во настапот на Енрике Инглезијас, таа поминала прекрасни моменти на приватната забава и не се ни надеваше дека јавноста остро е ја осуди.

Имено Миријам изгледа како да се претворила во пластика. 

Големи усни, нагласени јаболчици... во вакво издание ја немаме видено.

Коментари

Популарно