ФОТО: Ким Кардашијан или Кајли - која има поголем задник?

37 годишната Ким и 20 годишната Кајли се благословени со истите добри гени, но и пари за естетски модификации, па нивнте облини тешко е  да не ги забележиш.

Двете во тесни хеланки ги истакнаа максимално нивните облини додека имаа заедичко снимање во Калабасас. Се шпекулра дека станува збор за снимање на новото видео на Канје кој неодамна ја имаше промоцијата на новиот албум. Останува да видиме.

Коментари

Популарно