ФОТО: Ужасна глетка на плажа во Црна Гора

Туристите неколку пати досега се жалеле како некои гости со пешкири и чадори за сонце заземаат дел од плажата, а последен таков пример има на Баошиќ, Бока Которска.

Имено, гостите ставиле пешкири на плажите и не ги поместуваат со денови.

Дури и ставиле камења и бетоснки придржувачи врз чадорите, за да не ги дувне ветерот.

Некои од нив започнуваат физичка пресметка доколку некој се обиде да им го земе местото.

Коментари

Популарно